BiH

Komšić: Raditi za državu, a ne za lični interes

Komšić: Raditi za državu, a ne za lični interes
Komšić: Raditi za državu, a ne za lični interes

SARAJEVO - Na predizbornom skupu Demokratske fronte-Željko Komšić koja je održana sinoć u Olovu prisutne je pozdravio kandidat za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona Samir Lemeš i pozvao sve članove, simpatizere i aktiviste da se aktivno uključe u predizbornu kampanju, te da izađu na izbore - saopšteno je iz Demokratske fronte-Željko Komšić.

Alma Kratina, kandidatkinja za Parlament Federacije BiH, rekla je "da je ispred nas prilika da zajedno iskoristimo zadnju šansu, da damo povjerenje novim ljudima u BiH". 

''Vrijeme u kojem zajedno s vama planiramo zaustaviti sunovrat u kojem se nalazimo zadnjih dvadeset godina'', dodala je. 

Kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda Emir Suljagić poručio je svim članovima i simpatizerima Demokratske fronte da nisu sami. 

''Nemojte da mislite da ste sami. Ja proteklih mjeseci hodam po BiH, hiljade, destine hiljada, stotine hiljada ljudi se diže i traže pravdu, traže svoju priliku u zemlji za koju su dali sve. Tim ljudima je dosta laži'', kazao je Suljagić. 

Predsjednik Demokratske fronte i kandidat za državni parlament BiH Željko Komšić istakao je da će kandidati ove stranke raditi za državne, a ne za lične interese. 

''Mi smo mlada stranka sa sasvim običnim ljudima, kandidatima kojima ja vjerujem i koji neće iznevjeriti glasače'', poručio je.

Komšić je napomenuo i to da se, prošavši kroz ova četiri dana kampanje, ponosi s članstvom Demokratske fronte, saopšteno je iz ove stranke.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije