BiH

Konstituisan glavni odbor Organizacije mladih DNS-a

Konstituisan glavni odbor Organizacije mladih DNS-a
Konstituisan glavni odbor Organizacije mladih DNS-a

BIJELJINA - Predsjednik Organizacije mladih DNS-a Momčilo Žugić najavio je danas da će aktivnosti ove organizacije biti usmjerene na pripremu za opšte izbore kako bi politika DNS-a ojačala na svim nivoima zakonodavne i izvršne vlasti u Republici Srpskoj i na nivou zajedničkih institucija BiH.

"Na izbornim listama i u izbornim štabovima DNS-a je mnogo mladih i obrazovanih ljudi kojima se u ovoj stranci posvećuje posebna pažnja", rekao je Žugić po završetku Konstitutivne sjednice Glavnog odbora Organizacije mladih DNS-a, koja je održana u Bijeljini.

U rukovodstvo i organe ove stranačke organizacije izabrani su najaktivniji mladi kadrovi DNS iz Prijedora, Banjaluke, Zvornika i Trebinja, a predsjednik Organizacije mladih je iz Bijeljine.

Prema Žugićevim riječima, i to je dio stalnog nastojanja ove stranke na decentralizaciji i ravnopravnoj zastupljenosti svih krajeva u Srpskoj.

On ističe da je u programu rada Organizacije mladih DNS-a do kraja godine omasovljavanje i jačanje stranačke infrastrukture, te priprema za kampanju i opšte izbore u oktobru.

Konstitutivna sjednica održana je u Centru za kulturu u Bijeljini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije