BiH

Krajišnik: Ne može Izetbegović ugroziti RS, ugrožena je našom neslogom

Krajišnik: Ne može Izetbegović ugroziti RS, ugrožena je našom neslogom
Foto: Ilustracija | Krajišnik: Ne može Izetbegović ugroziti RS, ugrožena je našom neslogom

BANJALUKA - Prvi predsjednik Narodne Skupštine Republike Srpske Momčilo Krajišnik izjavio je da bošnjački član Predsjedništva BiH ne može "svojim polugama vlasti ugroziti Republiku Srpsku", te da je velika stvar što su predstavnici stranaka iz RS sjeli za isti sto da razgovaraju o ključnim pitanjima.

"Ne može on svojim polugama vlasti ugroziti Republiku Srpsku. Republika Srpska je ugrožena našom neslogom, lošom ekonomskom situacijom... Nama ne treba biti interes da naspram sebe imamo neprijatelje muslimane i Hrvate. Mi moramo napraviti dobre odnose tri naroda i razvijati Republiku Srpsku onako kako treba da bude u interesu svih njenih građana", rekao je Krajišnik za "Alo".

On je ocijenio kao veliko ohrabrenje to što su lideri političkih stranaka iz Republike Srpske sjeli za isti sto kako bi razgovarali o ključnim pitanjima.

"Lideri moraju shvatiti da moraju razgovarati bez obzira na svoje političko mišljenje. Srećan sam ako su političari sjeli da razgovaraju, jer oni moraju da se izdignu iznad stranačkih interesa i sačuvaju Republiku Srpsku", zaključio je Krajišnik.

(Alo)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije