BiH

Maksimović: "Pobjeda Srpske" počela u Laktašima

Maksimović: "Pobjeda Srpske" počela u Laktašima
Maksimović: "Pobjeda Srpske" počela u Laktašima

BIJELJINA - Izborni slogan SNSD-a "Za pobjedu Srpske" počeo je da se ostvaruje briljantnom pobjedom u Laktašima i pobjeda SNSD-a na izborima je zagarantovana, izjavio je večeras u Bijeljini nosilac liste ove stranke za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Siniša Maksimović.

"Uvjeren sam da će narod Semberije i ovaj put ovjeriti pobjedu SNSD-a i Srpske, jer iza nas su rad i rezultati i više od 200 miliona uloženih u bolji život građana ove regije", rekao je Maksimović na predizbornoj tribini koja je održana u sportskoj sali Osnovne škole "Jovan Dučić" u Bijeljini.

On je odbacio pozive političkih protivnika SNSD-a na preokrete i promjene u Republici i pozvao birače u Bijeljini da ne čekaju naredne lokalne izbore, nego da sadašnjoj lokalnoj vlasti u Semberiji već u oktobru pokažu da im više ne vjeruju.

Maksimović je istakao da je pobjeda SNSD-a pitanje dostojanstva i dosljednosti i da samo Milorad Dodik na mjestu predsjednika Republike i Željka Cvijanović u Predsjedništvu BiH mogu da sačuvaju Srpsku da se ne utopi u BiH koja, kako je rekao, ne treba nikome, osim dijelu međunarodne zajednice.

Na predizbornoj tribini u Bijeljini nosilac liste za parlament BiH iz Izborne jedinice dva Miroslav Milovanović pozvao je birače da u oktobru budu jedinstveni i da podrže očuvanje i stabilnost Srpske, koju garantuje SNSD.

On je podsjetio da je Semberija 2006. godine maksimalno podržala SNSD i dovela do toga da ova stranka postane najsnažnija politička snaga, što je potvrđeno i 2010. godine, a ta snaga je stvorila politički i ekonomski stabilnu Republiku koja se uvažava u svijetu i koja se za sve pita u Sarajevu.

"Danas nema nametanja, jer mi u Republici Srpskoj odlučujemo, a glas za SNSD je glas protiv onih koji prijete i ugrožavaju Republiku Srpsku", zaključio je Milovanović.

Na javnoj tribini u Bijeljini građanima su se obratili i kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Biljana Marković i Saša Tomić, koji su ukazali na razvojne mogućnosti Republike i najavili dalja ulaganja u obrazovanje i zapošljavanje mladih u Srpskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije