BiH

Marković: Novi mandat za očuvanje nadležnosti

Marković: Novi mandat za očuvanje nadležnosti
Marković: Novi mandat za očuvanje nadležnosti

BIJELJINA - SNSD nastaviće kontinuitet i neće dozvoliti prenos nijedne nadležnosti sa Republike Srpske na BiH, poručila je večeras na predizbornom skupu u Bijeljini kandidat SNSD-a za Predstavnički dom parlamenta BiH Milica Marković.

"Postoje zahtjevi iz Sarajeva da se ministarstva poljoprivrede i prosvjete prenesu na nivo BiH, da se ponovo otvori priča o policiji i formiranju vrhovnog suda BiH, ali dok je jednog poslanika SNSD-a u Parlamentarnoj skupštini, to se neće dogoditi", istakla je Markovićeva.

Na predizbornom skupu koji je održan u naselju Koviljuše, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Siniša Maksimović rekao je da su kandidati ove stranke ugledni sugrađani koji su svojim ličnim karijerama pokazali kvalitet.

"SNSD u Semberiji i Bijeljini može biti zadovoljan jer mi nismo davali isprazna obećanja, nego smo ispunili sve što smo obećali", istakao je Maksimović i ocijenio da će SNSD u oktobru ponoviti izborni rezultat sa prethodnih opštih izbora.

Svi kandidati SNSD-a koji su se večeras obratili na javnoj tribini u Bijeljini poručili su da bez sumnje očekuju pobjedu Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željke Cvijanović za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

Kanditat za Narodnu skupštinu Saša Tomić istakao je da SNSD u svojoj kampanji u Bijeljini i cijeloj Republici Srpskoj nastavlja da širi pozitivnu priču i da šalje pozitivne poruke, na osnovu rezultata iz prethodnih osam godina u kojima je vlast SNSD na svim nivoima učinila maksimalno za građane u vrlo teškim vremenim.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Biljana Marković posebno je naglasila potrebe stanovništva koje je nakon rata doseljeno u Bijeljinu, kakva je i sama, uz obećanje da će vlast SNSD i naredne četiri godine nastaviti da provodi projekte pomoći raseljenima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije