BiH

Mašinskim uljem na kancelariju SNSD-a

Mašinskim uljem na kancelariju SNSD-a
Mašinskim uljem na kancelariju SNSD-a

TREBINJE - Ulazni prostor i cjelokupan fasadni dio kancelarija Gradskog odbora SNSD-a koji je u staklu, a koji izlazi na Svetosavsku ulicu u centru Trebinja osvanuo je jutros poliven mašinskim uljem, koje se potom razlilo i po trotoaru.

Iz CJB Trebinje je potvrđeno da su u 7.51 zaprimili prijavu i da je u toku dokumentovanje ovog slučaja, ali ni policija, koja je obavljala uviđaj na terenu, nije željela davati bilo kakve komentare o svemu ovome.

Počinioci su morali prići zgradi da bi polili fasadu mašinskim uljem, najvjerovatnije iz boca, koje su nakon vandalizma ponijeli sa sobom, jer bi im sa ulice to bilo nemoguće zbog automobila koji su bili parkirani ispred zgrade.

Pretpostavlja se da su sve zabilježile okolne kamere postavljene ispred objekta banke, koja se nalazi odmah do prostorija SNSD-a, ali o tome ni policija, niti u SNSD-u nisu željeli davati izjave.

Gradski odbor SNSD-a Trebinje osudio je napad na kancelariju ove političke partije u gradu, apelujući na svoje članove i aktiviste da ne nasjedaju na ovakve prizemne provokacije, već da dostojanstveno kampanju privedu kraju.

Predrag Škoro, portparol GO SNSD-a, rekao je da ova politička partija ne prihvata ovakav vid političke borbe, već da će nastaviti da mirno, civilizovano i bez straha radi u interesu građana Trebinja i cijele RS.

"Pitanje je da li je uopšte potrebno davati komentar na sve ovo, jer slika govori više od hiljadu riječi. Nažalost, oni koji su prije četiri godine RS poželjeli 'laku noć' ni nakon tog perioda nisu izašli iz sopstvenog mraka", smatra Škoro.

Dodao je da su, i nakon sličnog scenarija dan ranije, kada su mašinskim uljem polivani bilbordi njihove stranke i cijepani predizborni plakati, trebinjski socijaldemokrati ipak ostali zatečeni ovakvim vandalizmom.

"Na svu sreću, građani Trebinja i Hercegovine, ali i najbliži saradnici gradonačelnika Slavka Vučurevića prepoznaju takvu pogubnu politiku i okreću joj leđa", rekao je Škoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije