BiH

Mazalica: MUP RS ostvaruje najbolje rezultate u regionu

Mazalica: MUP RS ostvaruje najbolje rezultate u regionu
Mazalica: MUP RS ostvaruje najbolje rezultate u regionu

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica rekao je da, u poređenju sa zemljama u regionu, MUP Srpske ostvaruje najbolje rezultate u radu, s obzirom na uložena sredstva i broj policajaca na 100.000 stanovnika u Srpskoj.

"To je maksimum u radu MUP-a Republike Srpske koji treba pohvaliti i podržati u daljem radu", rekao je Mazalica novinarima u Banjaluci u pauzi sjednice parlamenta Srpske.

Kada je riječ o slučajevima privrednog kriminaliteta, Mazalica je naglasio da oni jednostavno traju i da je potrebno vrijeme za koje treba da se utvrde počinioci, te da MUP Republike Srpske neće da izlazi sa nekim preuranjenim informacijama.

"U izvještaju MUP-a je vidljivo da je stopa kriminaliteta u Republici Srpskoj svake godine sve manja, broj podnesenih izvještaja o privrednom kriminalitetu sve veći, kao i vrijednost oduzete imovine stečene krivičnim dijelom", istakao je Mazalica.

Mazalica je zaključio da to jasno govori da MUP Srpske radi svoj posao i da je posvećen borbi protiv kriminala i korupcije.

U Narodnoj skupštini Republike Srpske na dnevnom redu je izvještaj o radu MUP-a Republike Srpske za 2013. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije