BiH

Mektić: Nemamo mi ništa ni sa Erdoanom, ni sa Izetbegovićevim ocem

Mektić: Nemamo mi ništa ni sa Erdoanom, ni sa Izetbegovićevim ocem
Foto: NN | Mektić: Nemamo mi ništa ni sa Erdoanom, ni sa Izetbegovićevim ocem

BANJALUKA - Dragan Mektić, član Glavnog odbora Srpske demokratske stranke i ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine, održao je danas pres-konferenciju na kojoj je, između ostalog, komentarisao jučerašnju izjavu člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića da je njegov otac Alija Izetbegović predsjednikuTurske Redžepu Tajipu Erdoanu ''ostavio BiH u amanet''.

Mektić je oštro kritikovao Izetbegovića.

''Nažalost, moramo se baviti tuđim glupostima umjesto da obrazlažemo naše strateške planove i programe vezane za predstojeće izbore, kako da izvedemo ovo društvo iz sunovarata i krize, da obezbijedimo kakvu takvu perspektivu mladim ljudima, da ne bježe i napuštaju BiH i samim tim i RS'', poručio je Mektić.

Osvrćući se na izjavu Izetbegovića, Mektić je kazao da ''mi nemamo ništa s Turskom''.

"Ja odavde sa ovog mjesta mu poručujem, to što je njegov babo ostavio Erdoganu i Turskoj neka ogradi i prepiše Turskoj. Nemamo ništa ni sa njegovim babom, ni sa Erdoanom, ni sa Turskom. Tu nebulozu i glupost što je izjavio, neka on sa Erdoanom sada sjedne i ono što misli da u amanet, Erdoan neka što prije ograde i prepiše jedan kroz jedan Erdoanu. Ne može on davati niti njegov babo u amanet. Mislim da to nikome ne odgovara, pa ni Bošnjacima'', dodao je on.

(N1)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije