BiH

Mihajlović: O Dodiku – samo Vučić

Mihajlović: O Dodiku – samo Vučić
Mihajlović: O Dodiku – samo Vučić

BEOGRAD - Potpredsjednica vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da bi premijeru prepustila odgovor na pitanje da li to što vlada Srbije nije podržala referendum znači da sada neće podržati ni predsjednika RS Milorada Dodika.

Mihajlović je na pitanje novinara o stavu vlade prema Dodiku, kojem, inače, kako se špekuliše, prijete političke i pravne sankcije u BiH i međunarodnoj zajednici, rekla da odgovor na to prepušta premijeru, a kad je riječ o mogućim posljedicama održavanja referenduma po odnose Srbije i BiH precizirala da na vladi još nije bilo riječi o tome.

Podsjetila je da je premijer Aleksandar Vučić vrlo jasno iznio svoj stav po pitanju situacije nakon referenduma u Republici Srpskoj:

"Mislim da se premijer juče jasno odredio i Vlada Srbije se odredila. Nismo do sada razgovarali o tome", rekla je Mihajlović, odgovarajući na pitanje novinara da li će pretnje hapšenjem predsednika RS Milorada Dodika uticati na odnose Srbije i BiH.

Mihajlović je dodala da danas razgovarala sa ministrom komunikacija i prometa Savjeta ministara BiH Ismirom Juskom o deblokadi gradnje mosta Ljubovija-Bratunac, kao i o drugim projektima koji su od značaja za građane Srbije i BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije