BiH

Milovanović: Bijeljina zaslužuje promjene

Milovanović: Bijeljina zaslužuje promjene
Milovanović: Bijeljina zaslužuje promjene

BIJELJINA - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Miroslav Milovanović izrazio je spremnost da kao budući gradonačelnik doprinese "promjenama koje grad odavno zaslužuje", ukazujući na brojne propuste aktuelne vlasti u prethodnim godinama.

"Nedopustivo je da grad, ali i cijela Semberija imaju gotovo 70 odsto makadamskih puteva, da su ulice devastirane, da zgrada Centra za kulturu koja je konačno završena ne služi svojoj namjeni, kao i da u Bijeljini danas imamo 23.000 nezaposlenih", naveo je Milovanović.

On je na predizbornom skupu u Gornjem Magnojeviću poručio da su promjene moguće jedino sa SNSD-om, koji ima snagu da Bijeljinu i ovaj dio Republike Srpske povede u bolji, izvjesniji i perspektivniji život.

Milovanović je pozvao mještane Gornjeg Magnojevića da u što većem broju 7. oktobra izađu na izbore i glas povjere njemu kao budućem gradonačelniku, kao i kandidatima za odbornike sa liste SNSD-a.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Milica Lovrić rekla je da će se, kao i do sada, ali i kao budući odbornik zalagati za bolje uslove u oblasti zdravstva.

Lovrićeva, koja je i aktuelni odbornik, smatra da je konačno došlo vrijeme da se Semberci okanu prošlosti, te da sa puno snage i vjere krenu u promjene, u novu i bolju budućnost.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Milivoje Petrović rekao je da će se zalagati kao što je to i do sada činio da građani Bijeljine imaju vlast bez kriminala, korupcije i nenamjenskog trošenja budžeta.

"Zalagaću se i voditi računa o kvalitetu životne sredine kako bi nam Semberija bila ljepša i čistija, vodiću računa o ekonomskom položaju seljaka i unapređenju sela i poljoprivredne proizvodnje", obećao je Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije