BiH

NDP pozdravlja uspjeh Vojinovića

NDP pozdravlja uspjeh Vojinovića
NDP pozdravlja uspjeh Vojinovića

BANJALUKA - Narodni demokratski pokret /NDP/ pozdravlja, kako navode, veliki uspjeh kandidata Saveza za promjene za načelnika opštine Laktaši Vukašina Vojinovića, koji je u odnosu na prošle izbore udvostručio svoj izborni rezultat.

"Svega desetak procenata razlike između kandidata SNSD-a /Miroslava Kodžomana/ i njegovih koalicionih partnera i našeg kandidata Vukašina Vojinovića je nešto što ohrabruje", saopšteno je iz NDP-a.

Iz NDP-a navode da podrška SNSD-u "dramatično opada", te da su Laktaši pokazali da svaki neizlazak na izbore znači glas za one koji su na vlasti.

Ova stranka apeluje na građane Republike Srpske da "ni slučajno" ne propuste šansu da izađu na izbore 12. oktobra i daju svoj glas za "rušenje" aktuelne vlasti.

U saopštenju se zaključuje da je SNSD-ov izborni rezultat u Laktašima "mršav" i ima elemente "Pirove pobjede".

Kandidat SNSD-a za načelnika Laktaša Miroslav Kodžoman osvojio je na prijevremenim izborima 55,21 odsto glasova, dok je kandidat Saveza za promjene Vukašin Vojinović osvojio je 42,05 odsto glasova. Na jučerašnjim izborima glasalo je 51,22 odsto birača od ukupnog broja registrovanih. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije