BiH

Na granicama "pala" tri lica

Na granicama "pala" tri lica
Na granicama "pala" tri lica

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su tri lica, jer su za njima raspisane potjernice, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pripadnici Jedinice granične policije Trebinje juče su na Graničnom prelazu Zupci uhapsili državljanina BiH čiji su inicijali M.F. /41/, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud Zavidovići zbog ugrožavanje javnog saobraćaja usljed omamljenosti. 

M.F. je granicu pokušao preći automobilom "golf", italijanske registracije. On je predat službenicima Sudske policije u Mostaru. 

Na Međunarodnom graničnom prelazu Šamac pripadnici Jedinice granične policije Orašje su prilikom ulaza BiH uhapsili državljanina BiH čiji su inicijali K.E. /26/, jer je utvrđeno da je za njim federalno Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo potragu zbog krađe. 

Lice je kontrolisano u autobusu koji je saobraćao na relaciji Dortmund - Goražde. K.E. je predat službenicima Sudske policije u Odžaku. 

Na Aerodromu Sarajevo na letu za Istanbul pripadnici Granične policije BiH uhapsili su državljanina Ruske Federacije čiji su inicijali K.K. /30/, nakon što je utvrđeno da je za njim Interpol Moskva raspisao potjernicu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo finansiranje terorizma. K.K. je predat Sudu BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije