BiH

Na području Kneževa magla, u Banjaluci obustava saobraćaja

Na području Kneževa magla, u Banjaluci obustava saobraćaja
Na području Kneževa magla, u Banjaluci obustava saobraćaja

BANJALUKA- Vozačima na području Kneževa jutros se savjetuje dodatni oprez zbog magle koja je smanjila vidljivost na oko 80 metara, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Saobraćaj se odvija po mokrim i mjestimično klizavim kolovozima, slabije magle ima po kotlinama i duž riječnih tokova, a na pojedinim dionicama učestali su i odroni.

Na putnim pravcima na kojima se izvode radovi izmijenjen je režim saobraćaja koji reguliše privremena signalizacija.

Zbog minerskih radova na lokalitetu Hidroelektrane "Bočac dva" na magistralnom putu Karanovac - Crna Rijeka na snazi su privremene obustave saobraćaja od 11.00 do 11.30 i od 13.30 do 14.00 časova.

Na ovoj dionici puta se zbog izgradnje obilaznice saobraćaj odvija naizmjenično, uz privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Režim saobraćaja izmijenjen je i na dionici magistralnog puta u Novom Gradu, od granice BiH i Hrvatske do Novog Grada jedan. Saobraćaj se na mjestu izvođenja radova od 7.00 do 18.00 časova odvija jednom trakom.

U banjalučkoj Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića danas će biti obustavljen saobraćaj zbog poštanskog defilea povodom Svjetskog dana pošte, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Saobraćaj će biti obustavljen na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Vuka Karadžića.

Obustava saobraćaja na snazi 11.00 do 13.30 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije