BiH

PDP o Đokiću: Nećemo polemisati s kradljivcem impulsa

PDP o Đokiću: Nećemo polemisati s kradljivcem impulsa
PDP o Đokiću: Nećemo polemisati s kradljivcem impulsa

BANJALUKA - Partija demokratskog progresa odbacuje sve optužbe koje su danas na račun rada predstavnika Saveza za promjene iznijeli ministri u Vladi RS Petar Đokić i Neđo Trninić.

Predstavnici PDP-a i Saveza za promjene u zajedničkim institucijama BiH su predstavnici srpskog naroda i predstavnici RS, koji nikada neće prihvatiti bilo kakve odluke koje ugrožavaju ustavno pravno poziciju i nadležnosti RS, rekli su u PDP-u.

PDP posebno odbacuje optužbe od strana ministara Petra Đokića koji je "pravosnažno presuđen za krivično djelo prevare i nema moralni kapacitet da bilo kome drži lekcije. Osobe koje se bave sitnim prevarama kao što su krađa telefonskih impulsa ne smiju imati važnu ulogu u javnom životu i PDP sa njima neće više polemisati."

PDP je pozvao ministra Neđu Trninića da se posveti "haosu koji vlada u njegovom resoru, jer su Željeznice RS i Pošte RS u rasulu, račun Puteva RS blokiran, a Banjalučki aerodrom pred gašenjem".

PDP je takođe izrazio punu podršku srpskom članu Predsjedništva BiH, kao i svim ministrima i zamjenicima ministara iz Saveza za promjene u Savjetu ministara BiH uz uvjerenje da će nastaviti da rade na reformama, "braneći interese srpskog naroda i Republike Srpske".

(NN/ATV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije