BiH

Pandurević: Zakonom zabraniti prodaju prirodnih resursa Republike Srpske

Pandurević: Zakonom zabraniti prodaju prirodnih resursa Republike Srpske
Pandurević: Zakonom zabraniti prodaju prirodnih resursa Republike Srpske

SARAJEVO - Šef Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu BiH Aleksandra Pandurević najavila je da će SDS predložiti zakon kojim se zabranjuje prodaja prirodnih i energetskih resursa Republike Srpske.

Pozvala je pedsjedavajućeg Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Stašu Košarca da se "bavi problemima u svojoj stranci", koji su, smatra, više nego očiti, a ne SDS-om.

"Očiti su ti problemi od obračuna dvije frakcije i fizičkih prijetnji na Sokocu, do obračuna dvije tajkunske struje SNSD-a u Zvorniku u 'otimačini' zvorničke 'Alumine'. Imaju dovoljno svojih problema i treba njima da se bave", rekla je Pandurević.

Kaže da SNSD ne može reći šta su rezultati njihovog rada za 12 godina vlasti te onda, ističe, pribjegavaju "jeftinim populističkim izjavama“.

"Iza Vlade RS i Željke Cvijanović ostalo je samo, kako ona kaže, 113 odsto jeftinija struja nego u Hrvatskoj i to da je za četiri godine produžila životni vijek, a pokušala je i da resurse RS u nepovrat prepusti stranim mešetarima, umjesto ozbiljnim investitorima", kaže Pandurević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije