BiH

Pavić: Graditi stabilnu Srpsku

Pavić: Graditi stabilnu Srpsku
Foto: Srna | Pavić: Graditi stabilnu Srpsku

DOBOJ - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je večeras u Doboju da ova stranka učestvuje u građenju stabilne Republike Srpske, ali da želi zajedno sa drugima stvoriti politički, bezbjednosno i ekonomski povoljnu klimu u kojoj bi došle do izražaja domaće i strane investicije.

"Dosta je bilo svađa i vraćanja tema iz prošlosti. Želimo da obezbijedimo budućnost i Dobojlijama i Republici Srpskoj", rekao je Pavić na predizbornoj tribini na kojoj su predstavljeni kandidati DNS-a za poslanike u Narodnoj skupštini iz Izborne jednica pet i u parlamentu BiH iz Izborne jedinci dva.

On je poručio da samo stabilna Republika Srpska može obezbijediti građanima bolju budućnost.

"Kroz investicije osposobićemo ekonomiju. Upravo ekonomija i zapošljavanje su na prvom mjestu našeg programa. Moramo stvoriti uslove da se više investira, time ćemo zapošljavati više ljudi i smanjiti odlazak naše omladine u inostranstvo", rekao je Pavić.

On kaže da program DNS-a realno sagledava budućnost Srpske, naročito ekonomsku i zato ova stranka traži od drugih da napuste politikantske teme i da zajedno grade budućnost.

Nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Slavko Gligorić kaže da je ova stranka u narodu već prepoznata kao odgovorna, kao stranka koja će u budućnosti voditi glavnu riječ u razvoju Doboja, Republike Srpske i BiH.

Tribina DNS-a održana je na Stadionu sportskih igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije