BiH

Počeo Peti sabor SNSD-a u Istočnom Sarajevu

Počeo Peti sabor SNSD-a u Istočnom Sarajevu
Počeo Peti sabor SNSD-a u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Danas u 12 časova počeo je Peti sabor Stranke nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Istočnom Sarajevu.

Sjednica je otvorena intoniranjem himni Republike Srpske i SNSD-a, a potom se članovima stranke i gostima obratio predsjednik SNSD-a i Republike Srpske Milorad Dodik.

"Peti sabor dolazi u vrijeme redovnog okupljanja i prilika je da se afirmišu rezultati stranke u dosadašnjem periodu i dogovori kako dalje", rekao je Dodik otvarajući sabor.

Nakon što je otvorio sabor, Dodik je imenovao Radno predsjedništvo koje će voditi sabor.

Od mnogobrojnih gostiju Petom saboru prisustvuju predstavnici političkih partija iz Republike Srpske Marko Pavić iz DNS-a, Petar Đokić iz SP-a, ministar pravde Srbije Nikola Selaković, ambasadori Rusije i Srbije u BiH i drugi.

Petom saboru SNSD-a prisustvuje i Igor Radojičić.

Usvojen je i dnevni red sabora u kojem je Izvještaj o radu stranke i biranje rukovodstva stranke, kao i deklaracija koja nosi naziv "Republika Srpska - Slobodna i samostalna budućnost i odgovornost".

"SNSD ima snagu, ima čime da se pohvali, ima rezultate koje smo postigli, koji možda nisu vidljivi i često su osporavani od onih koji ne žele dobro SNSD-u. Na saboru ćemo afirmisati sve rezultate", rekao je Milorad Dodik uoči početka sabora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije