BiH

Političari imaju više nego što su mogli da zarade

Političari imaju više nego što su mogli da zarade
Političari imaju više nego što su mogli da zarade

BANJALUKA - Predstavnici Stranke pravedne politike jednoglasno su odlučili da stranka neće ustupati svoja mjesta za članove biračkih odbora nijednoj partiji niti ulaziti u koalicije.

U saopštenju se navodi da je "državni aparat u ogromnoj mjeri korumpiran te da SPP ne želi i ne može da bude dio te priče".

Istovremeno, "pravednjaci" smatraju tragikomičnim objavljivanje podataka iz imovinskih kartona koje su kandidati za najvažnije državne funkcije dostavili CIK-u, jer je "danas i pticama na grani jasno da vodeći političari imaju više imovine nego što su je legalnim prihodima mogli steći".

U SPP-u nisu iznenađeni ni izjavom Mustafe Cerića, kandidata za člana Predsjedništva BiH, da će BiH ponovo tužiti Srbiju, jer, kako kažu, on nikada nije bio vjerski, već politički lider, i to izrazito ekstreman.

"Cerić očigledno ne može da se pomiri sa činjenicom da odluka Suda u Hagu potvrđuje, ne samo da Srbija nije bila uključena u rat u BiH, već da Cerić 20 godina govori neistine", ističu "pravednjaci".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije