BiH

"Pravednjaci" osnovali odbor u Čelincu

"Pravednjaci" osnovali odbor u Čelincu
"Pravednjaci" osnovali odbor u Čelincu

ČELINAC - Žarko Tešić izabran je za predsjednika Opštinskog odbora Stranke pravedne politike u Čelincu.

Dragomir Jovičić, predsjednik SPP-a, istakao je da je ovo važan trenutak za stranku jer se rađa novi izdanak u Čelincu, čime "pravednjaci" jasno pokazuju snagu, spremnost, opredijeljenost, ali i sposobnost da donose nužne promjene u društvo, od kojih zavisi napredak i budućnost naše RS.

"Izbori koji se održavaju u oktobru nisu sudbonosni, kako to ističu stranke koje naizmjenično upravljaju Republikom već 24 godine, ali su svakako važni jer se nalazimo u prelomnom trenutku, u kojem svi zajedno treba da donesemo odluku hoćemo li stvoriti uslove za pravedniju i bolju RS ili ćemo i dalje samo da se nadamo", kažu u SPP-u.

"Pravednjaci" poručuju da su osnovali stranku kako bi građani imali nadu u bolju sopstvenu budućnost.

Dragomir Keserović, nosilac liste za parlament RS, istakao je da je nepravedno da Čelinac bude nerazvijen i izopšten iz svih važnijih događaja. "Zbog toga će SPP predložiti novi zakon o teritornijaloj organizaciji Republike i zakon o glavnom gradu, kojim će Čelinac, ali još neka mjesta poput Trna ili velika naselja u Banjaluci postati gradske opštine, jer bi se tako smanjila i adminstracija", zaključio je Keserović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije