BiH

Predizborni performans u Bileći: Na konjima dotjerali pijesak za ulice

Predizborni performans u Bileći: Na konjima dotjerali pijesak za ulice
Foto: N.N. | Predizborni performans u Bileći: Na konjima dotjerali pijesak za ulice

BILEĆA - Miljan Aleksić, načelnik Bileće, ostao je iznenađen postupkom bilećkih odbornika iz Kluba "Zvezdano nebo" Draženom Dunđerom i Lazarom Kaporom, koji se za predstojeće izbore kandiduju za poslanike u Narodnoj skupštini RS na listi NDP-a, jer su danas sa konjima imali svojevrsni performans na bilećkim ulicama.

Nakon što su njih dvojica na konjima dotjerali vreće s pijeskom, kako bi, tvrdi Dunđer, "krpili" bilećke ulice koje su raskopane, Aleksić kaže da mu je jasno da se sve radi u predizborne svrhe, ali mu nije jasno da oni kao odbornici ne znaju da se ulice mogu asfaltirati tek nakon što cjelokupan projekat rekonstrukcije vodovodne mreže bude završen.

Dražen Dunđer, koji je inače član Radikalne stranke "DR Vojislav Šešelj", međutim, ističe da se već godinu dana kroz Bileću ne može proći zbog raskopanih ulica i da se do sada sve moralo završiti, pa je ovim predizbornim performansom želio ukazati na taj problem.

Kaže da je na ovaj način želio pokazati svojim sugrađanima, a posebno mladim ljudima, šta je aktuelna vlast uradila od Bileće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije