BiH

Prioritet radna mjesta

Prioritet radna mjesta
Prioritet radna mjesta

TREBINJE - Projekti koji će građanima RS obezbijediti nova radna mjesta i kvalitetniji život biće prioritet Saveza nezavisnih socijaldemokrata i nakon opštih izbora, koji se održavaju 12. oktobra.

Ovo je istaknuto na predizbornom skupu SNSD-a u prepunoj sali Doma penzionera u Trebinju, gdje su se članstvu i simpatizerima stranke predstavili trebinjski kandidati za Narodnu skupštinu RS i Parlamentarnu skupštinu BiH.

"Naš cilj nije samo zapošljavanje i traženje načina boljeg života naših sugrađana uoči izbora, već ćemo na tome istrajavati i nakon toga, a o tome da nam oni vjeruju najbolje svjedoči i ova prepuna sala, ali i najveće povjerenje koje godinama imamo u Republici Srpskoj", rekao je Luka Petrović, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje i nosilac liste za Narodnu skupštinu RS.

On je rekao da su kandidati SNSD-a najbolji izbor i u Trebinju, ali i u ostalim dijelovima RS, dodajući da će se svi truditi da nastave procese i projekte na kojima istrajava Vlada RS na čelu sa Željkom Cvijanović.

"Mi želimo da Vlada RS, kao i cijela Srpska, ostanu stabilan element, a to jedino mogu u kombinaciji Milorad Dodik - Željka Cvijanović, jer su to garanti stabilnosti", kazao je Petrović, naročito skrećući pažnju novim članovima SNSD-a da ne nasjedaju na laži i prevare, koji su ovih dana sve češći.

Sa skupa u Trebinju poslata je poruka da kampanja prođe bez mrženje i s puno ljubavi prema RS.

Osim u Trebinju, predizborne aktivnosti SNSD-a održane su i širom RS, pa je tako u Mrkonjić Gradu Zoran Tegeltija, ministar finansija RS i kandidat SNSD-a za poslanika u NS RS, simbolično zalijepio predizborni plakat.

On je tom prilikom zajedno sa Željkom Stojičić, koja je takođe kandidat SNSD-a za narodnog poslanika, na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića u Mrkonjić Gradu pozvao okupljene da glasaju za SNSD, ističući da su opšti izbori - izbori za RS.

"Ovo su izbori za našu budućnost", rekao je Tegeltija.

Skupovi najveće stranke u RS večeras se održavaju u Loparama i Ugljeviku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije