BiH

Priznanje Vladi Republike Srpske

Priznanje Vladi Republike Srpske
Priznanje Vladi Republike Srpske

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske dobila je, u okviru 17. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, priznanje za uspješnu organizaciju privrednika.

Igor Vidović, ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske, rekao je da je to primjer dobro organizovanog sajma privrede, te da je potrebno da se ovakav sajam međunarodnog karaktera i značaja organizuje i u Srpskoj, saopšteno je iz resornog ministarstva.

"S obzirom na potrebu da se privredi pomogne u što većoj mjeri, Vlada je odoborila podršku jedinstvenom nastupu naših privrednika na ovom sajmu u smislu zakupa prostora i standardnog uređenja štanda", istakao je Vidović.

Vlada Republike Srpske je na Međunarodnom sajmu u Mostaru, na kojem je učešće imalo 700 izlagača iz 20 zemalja, finansijski i organizaciono podržala predstavljanje 16 privrednika iz Republike Srpske.

Na zajedničkom štandu Republike Srpske, osim kataloškog predstavljanja privrednih društava iz svih sektora privrede, privrednici su se predstavili i eksponatima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije