BiH

Radmanović: Podvala kakvu je teško i zamisliti

Radmanović: Podvala kakvu je teško i zamisliti
Radmanović: Podvala kakvu je teško i zamisliti

BANJALUKA - Član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović ocijenio da je audio materijal na kome navodno predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović govori o "kupovini" poslanika podvala kakvu je vrlo teško i zamisliti, iako su u politici prisutne razne podvale.

"Opozicija se odmah zakačila za tu priču i pokazuje odakle otprilike mogu da idu podvale. Stvar nije tačna, razgovarao sam sa gospođom Cvijanović, potpuno joj vjerujem da nema ni govora o nečemu takvom", rekao je Radmanović, koji je i predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a.

On je za Radio-televiziju Republike Srpske istakao da i SNSD u cjelini odbija takvu vrstu priča. "Jasno je da je gospođa Cvijanović visoki funkcioner SNSD i po našim dogovorima je kandidat za najviše funkcije. Zbog toga ponovo opozicija zakuvava jednu ovako groznu priču", ocijenio je Radmanović.

On je dodao da ovaj slučaj nameće i jednu važnu stvar, koja je važna za kontrolne organe u BiH, kao i za medije i istraživačko novinarstvo.

"Ima li onih koji prisluškuju, ko su ti koji prisluškuju, kome oni dostavljaju te informacije, kako se montiraju eventualni presretnuti razgovori i kome se puštaju? Time se skoro niko ne bavi", upozorio je Radmanović, dodavši da je to ono u čemu je SNSD saglasan sa opozicijom.

Radmanović je poručio da ovaj slučaj treba istražiti do kraja.

"Neka kontrolni organi to istraže. Ne slažemo se sa onim iz opozicije koji su odjednom i tužioci i sudije i policajci, oni bi i hapsili i zatvarali, ali pozivamo sve nadležne organe da ispitaju ovaj slučaj, da vidimo ko podmeće kome i na koji način", zaključio je Radmanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije