BiH

Radojičić: Pobjeda Kodžomana jako dobra vijest

Radojičić: Pobjeda Kodžomana jako dobra vijest
Radojičić: Pobjeda Kodžomana jako dobra vijest

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić izjavio je da je pobjeda kandidata SNSD-a Miroslava Kodžomana na prijevremenim izborima za načelnika opštine Laktaši jako dobra vijest za SNSD.

"Ostvariti rezultat 55 prema 42 odsto u odnosu na ujedinjenu opoziciju je fantastično nakon dvije godine permanentne kampanje, strašno agresivnog i negativnog presinga prema SNSD-u, vrlo negativne uloge pojedinih medija, pa i cijelog niza podzemnih aktivnosti na satanizovanju SNSD-a", rekao je Radojičić danas novinarima u Banjaluci, komentarišući izborni rezultat SNSD-a u Laktašima.

On je istakao da je SNSD u Laktašima praktično zadržao, a čak po nekim parametrima i poboljšao rezultat u odnosu na prethodne lokalne izbore.

"Za SNSD je izvanredno važan izborni rezultat u Laktašima, dvije sedmice prije opštih izbora, kao pokazatelj raspoloženja građana, i vodi nas ka optimističnom završetku ove kampanje", zaključio je Radojičić.

Kandidat SNSD-a za načelnika Laktaša Miroslav Kodžoman osvojio je na prijevremenim izborima 55,21 odsto glasova, dok je kandidat Saveza za promjene Vukašin Vojinović osvojio je 42,05 odsto glasova. Na jučerašnjim izborima glasalo je 51,22 odsto birača od ukupnog broja registrovanih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije