BiH

Radojičić: Referendum pokazao volju naroda

Radojičić: Referendum pokazao volju naroda
Radojičić: Referendum pokazao volju naroda

BANJALUKA - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP-Ujedinjena Srpska za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima Igor Radojičić večeras je na javnoj tribini u Bronzanom Majdanu zahvalio svim građanima Srpske koji su izašli na referendum o Danu Republike i pokazali narodnu volju da se 9. januar slavi i dalje.

Radojičić je rekao da je to bio plebiscit građana Srpske različitih političkih opredjeljenja i koji dolaze iz svih dijelova Republike.

On je istakao da SNSD uspješno privodi kraju kampanju u Banjaluci i očekuje uvjerljivu pobjedu na lokalnim izborima.

"Danas smo na području Bronzanog Majdana i ovo je tribina za više susjednih mjesnih zajednica. Ovo su krajevi u kojima je potrebno da se radi još puno infrastrukture", rekao je Radojičić.

On je dodao da grad mora nastaviti da radi na nekoliko velikih projekata vodosnabdijevanja, a jedan je onaj koji se preko Crnog vrela proteže preko Borkovića i Bronzanog Majdana prema Prijedoru.

"Drugi je na visinskim zonama Česme, Karanovca i Verića. Potrebno je još dosta da se uradi sistemima kanalizacije na nekoliko mjesta od Drakulića do Ade i Petrićevca tako da je pred nama jako mnogo komunalnih projekata u narednim godinama. Očekujem da će grad svake godine moći da izdvoji nekoliko miliona KM za ulaganja u komunalnu infrastrukturu", naveo je Radojičić.

Na izuzetno posjećenoj tribini kod škole u Bronzanom Majdanu kod Banjaluke promovisani su kandidati i program SNSD-a za lokalne izbore.

Skupu su prisustvovali nosilac odborničke liste SNSD-a na lokalnim izborima Srđan Amidžić, bivši gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović, poslanik SNSD-a u Parlamentarnoj skupštini BiH Dušanka Majkić i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije