BiH

Radojičić: SNSD daje priliku mladima

Radojičić: SNSD daje priliku mladima
Radojičić: SNSD daje priliku mladima

BANJALUKA - Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ je stranka koja je otvorena za sve, a pogotovo za mlade i koja daje priliku mladima da se dokazuju, izjavio je večeras nosilac liste kandidata SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Igor Radojičić.

Radojičić je rekao na druženju Mladih socijaldemokrata u Banjaluci da je značajan broj mladih ljudi na raznim dužnostima - od poslanika i odbornika do ministara i na značajnim funkcijama u firmama, dodajući da je i na listama SNSD-a zastupljen veliki broj mladih. 

"U našim programskim principima koji se tiču mladih razvijali smo cijeli niz elemenata – od predškolskog obrazovanja do nastavnih planova i programa za prilagođavanje profila u srednjim školama, pa do reforme univerziteta, koja će se provoditi u narednim godinama radi pojačanja kvaliteta i pooštravanja kriterijuma radi obezbjeđenja što kvalitetnijih diploma i sticanja što kvalitetnijeg znanja", naveo je Radojičić. 

On je naveo da je u proteklim godinama rađen jedan od segmenata u stambenoj politici da se kroz povoljne stambene kredite Investiciono-razvojne banke nastoji pomoći u rješavanju stambenog pitanja za mlade bračne parove.

Radojičić je naglasio da se radilo i na poboljšanju poslovnog ambijenta, pitanja bitnog za mlade, ali i sve druge, najavivši da će se i dalje raditi u tom segmentu i to na poboljšavanju fiskalnih mjera, poreske politike, smanjenju birokratskih procedura koje smetaju investicijama, te omogućavanju većeg produktivnog zapošljavanja.

Radojičić je na druženju Mladih socijaldemokrata podijelio članske karte SNSD-a novim članovima ove stranke iz reda mladih. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije