BiH

Radojičić: Zadovoljni izbornim rezultatom

Radojičić: Zadovoljni izbornim rezultatom
Radojičić: Zadovoljni izbornim rezultatom

BANJALUKA - Gradska organizacija Saveza nezavisnih socijaldemokrata Banjaluke zadovoljna je rezultatima postignutim na opštim izborima, gdje je pobijedila na sva četiri izborna nivoa, izjavio je predsjednik Gradskog odbora Igor Radojičić.

On je novinarima tokom sjednice Gradskog odbora rekao da je ovo redovna sjednica, koja je bila zakazana za decembar prošle godine ali je termin promijenjen zbog zasjedanja Narodne skupštine Republike Srpske.

Radojičić je istakao da su članovi Gradskog odbora SNSD-a iznijeli svoje stavove o radu gradske organizacije i davali prijedloge u cilju njenog boljeg rada, a usvojeni su i zadaci i ciljevi daljeg rada banjalučkog SNSD-a.

Za svoje mišljenje, koje je objavio na društvenoj mreži "tviter" vezano za stavove bivšeg izvršnog sekretara SNSD-a Rajka Vasića o analizi stanja u toj stranci, Radojičić je rekao da je to "jako dobra analiza problema unutar i oko SNSD-a".

"Pojedinačno, o nekim elementima te analize, nemam namjeru da javno objašnjavam niti da javno polemišem, ali mislim da je iznio jako tačne stvari", istakao je Radojičić.

Odgovarajući na pitanje da li ima problema unutar stranke zato što je objavio to na "tviteru", Radojičić je rekao ima problema sa medijima u smislu što mediji spekulišu.

Radojičić je medijskim spekulacijama nazvao i navodne najave da bi mogao formirati novu stranku. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije