BiH

SNSD će istrajati na svim započetim projektima

SNSD će istrajati na svim započetim projektima
SNSD će istrajati na svim započetim projektima

TREBINJE - Savez nezavisnih socijaldemokrata će i u Trebinju, kao i ostalim krajevima Republike Srpske, istrajati na svim započetim projektima, prevenstveno na stvaranju uslova za otvaranje novih radnih mjesta, kao i na obnovi i izgradnji infrastrukture i cijele Republike Srpske.

Ovo je osnovni zaključak iznesen nakon večerašnjih razgovora koji su sa članstvom i  simpatizerima stranke iz najveće trebinjske mjesne zajednice Gorica imali trebinjski  kandidati za Narodnu skupštinu RS i Parlamentarnu skupštinu BiH u prepunoj sali Doma penzionera u ovom gradu.

„Naš cilj nije samo zapošljavanje i traženje načina boljeg života naših sugrađana uoči izbora, već ćemo na tome istrajavati i nakon toga, a o tome da nam oni vjeruju najbolje svjedoči i ova prepuna sala, ali i najveće povjerenje koje godinama imamo u Republici Srpskoj“, rekao je ovom prilikom Luka Petrović, predsjednik GO SNSD Trebinje i nosilac lite za Narodnu skupštinu RS Luka Petrović.

Tvrdeći da su kanidati SNSD-a najbolji izbor, što je, kako kaže, očigledno i u ostalim gradovima Srpske, Petrović dodaje da će se svi oni truditi da nastave procese i projekte na kojima istrajava Vlada RS na čelu sa Željkom Cvijanović.

„Mi želimo da Vlada Republike Srpske, kao i cijela Srpska, ostanu stabilan element, a to jedino mogu u kombinaciji Milorad Dodik – Željka Cvijanović, jer su to garanti stabilnosti Republike Srpske“, kazao je Petrović, naročito skrećući pažnju novim članovima SNSD-a da ne nasjedaju na laži i prevare koje su ovih dana sve ćešće.

Sa skupa je upućena i želja SNSD-a da provode kampanju bez mržnje, sa puno ljubavi prema Republicu Srpskoj i da u oktobru pobijedi upravo Republika Srpska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije