BiH

SNSD tvrdi da SDS i PDP kupuju glasove u Semberiji

SNSD tvrdi da SDS i PDP kupuju glasove u Semberiji
SNSD tvrdi da SDS i PDP kupuju glasove u Semberiji

BIJELJINA - Gradski odbor SNSD-a Bijeljina saopštio je večeras da posljednjih dana SDS i PDP u Semberiji učestalo dijele takozvane humanitarne pakete, te "da kupuju glasove".

"Naime, riječ je o čistom kriminalu i o robi ukradenoj za vrijeme poplava, čime su u to vrijeme direktno pokradene najugroženije socijalne kategorije.

Dok se Vlada Republike Srpske maksimalno angažovala za vrijeme majskih poplava, lokalna vlast u Bijeljini, predvođena SDS-om i PDP-om krala je humanitarnu pomoć i sklanjala je u alternativne-tajne magacine, pripremajući se za ovogodišnje izbore", tvrde iz bijeljinskog SNSD-a.

Iz dana u dan, prema navodima SNSD-a, kako se približavaju izbori, ove aktivnosti su sve učestalije, a kulminaciju su doživjele danas.

"Osim što je riječ o krađi pomoći koja je bila namijenjena najugroženijim kategorijama, njenom protivpravnom skrivanju - SDS i PDP Bijeljina danas su započeli i sa činjenjem još jednog krivičnog djela - kupovinom glasova", piše u saopštenju SNSD-a.

Gradski odbor SNSD-a vjeruje da stanovnici Semberije neće podleći pritiscima i da će glasanje proteći po savjesti građana, koji i u težim trenucima nisu prodavali svoju čast, nego glasali po svom slobodnom uvjerenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije