BiH

SNSD u Karanovcu: Nema BiH bez RS

BANJALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras da nema BiH bez Republike Srpske i da se Republika Srpska pita o tome.

"Nismo mi ni za kakvu destabilizaciju. Mi hoćemo da živimo i budemo svoji na svome. Volimo Republiku Srpsku više od svega", naglasio je Dodik, te ocijenio da je "Republika Srpska danas stabilna i najvažnija stvar u BiH".

On je napomenuo da Republika Srpska nije spremna da gubi svoja prava i da ih prenosi na nivo BiH.

"Nismo dali našu policiju i mnogo čega drugog što smo radili. U teškim uslovima, ogromnim pritiscima koji su vršeni na nas, obezbijedili smo da je Srpska danas sigurna. Vratili smo dostojanstvo našem pravu da budemo pitani u BiH i mi smo pitani", rekao je Dodik večeras na predizbornoj tribini SNSD-a u banjalučkoj mjesnoj zajednici Karanovac.

Dodik je rekao da njegova snaga, kao i snaga SNSD-a izvire iz naroda, te da SNSD svakodnevno vraća narodu uvjerenje da je baš SNSD njihov pravi izbor.

On je rekao i da je Banjaluka danas jedan od najsređenijih, najčistijih i najbezbjednijih gradova u regionu, zahvaljujući politici SNSD-a koju treba nastaviti.

"Zahvaljujući SNSD-u Banjaluka je postala glavni grad Republike Srpske, a oko milijardu KM različitih investicija u ovom gradu realizovano je od sjedišta Vlade i autoputa koji otvara grad", naveo je Dodik.

On je pozvao mještane Karanovca, LJubačeva i okolnih naselja da glasaju za Slobodana Gavranovića za gradonačelnika Banjaluke i za odborničku listu SNSD-a za Skupštinu grada, jer je ova stranka najbolja politička opcija koju mogu da podrže na lokalnim izborima.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je da nova gradska vlast mora obezbijediti nova radna mjesta i pogone u gradu, ali i na selu, za potrebe zapošljavanja mladih i razvoj cijelog ovog područja.

Ističući da je mladim ljudima neophodno obezbijediti prije svega posao i stan, Gavranović je naveo da SNSD ima jasne programe ekonomskog i privrednog razvoja Banjaluke. On je rekao da će grad Banjaluka zatražiti od Vlade Srpske podršku od pet miliona KM da bi počela realizacija investicije Tehnološkog biznis-parka u Banjaluci.

Navodeći da Banjaluka kreće u projekat gasifikacije, rješavanja socijalnih problema, da će nastaviti sa subvencijama penzionerima, porodicama poginulih boraca, borcima i ratnim vojnim invalidima, Gavranović je pozvao mještane Karanovca da na izborima 7. oktobra ne pogriješe i glas daju SNSD-u.

Gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović rekao je da je potpuno uvjeren u izbornu pobjedu Slobodana Gavranovića za gradonačelnika Banjaluke.

Na tribini su se predstavili nosilac liste i kandidati za odbornike SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije