BiH

Savić: Očuvati i ekonomski jačati RS

Savić: Očuvati i ekonomski jačati RS
Savić: Očuvati i ekonomski jačati RS

ZVORNIK - Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dušica Savić poručila je građanima Zvornika da je njihova najvažnija obaveza da 12. oktobra izađu na izbore i glasaju za kandidate SNSD-a, čija je politika čuvanje i ekonomsko jačanje Republike Srpske.

"Pozivam sugrađane da glasaju za kandidate SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, za srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović, za Lazara Prodanovića, koji je kandidat za parlament BiH, te za kandidate za Narodnu skupštinu Republike Srpske", rekla je Savićeva.

Ona je naglasila da će oni sigurno na dostojanstven način zastupati interese građana u institucijama Republike Srpske.

Aktiv žena SNSD-a Zvornik danas je organizovao akciju u centru Zvornika, gdje je Savićeva razgovarala sa građanima i dijelila im propagandni izborni materijal.

Ona se u razgovoru sa građanima osvrnula i na organizovano putovanje više od 800 žena iz Zvornika u Andrićgrad u nedjelju, 28. septembra.

"Bilo je to veličanstveno putovanje i veliko je zadovoljstvo bilo organizovati odlazak u Andrićgrad više od 800 žena. Divno je bilo biti dio te atmosfere i žao mi je onih koji su sumnjali da je tako nešto moguće, te što ne mogu osjetiti kakav je osjećaj biti sa 800 svojih članica na ovom putovanju", rekla je Savićeva. /kraj/msg/dad/foto

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije