BiH

Sistematska laž opozicije i pojedinih medija

Sistematska laž opozicije i pojedinih medija
Sistematska laž opozicije i pojedinih medija

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da je "kompletna laž" postala način ponašanja opozicije, što je pokušaj da se vladajuća stranka, čiji je lider, natjera da svaki dan demantuje neistine.

On je upozorio da je posljednjih dana na sceni "sistematska laž" opozicije i pojedinih medija, koji su očigledno izgubili osjećaj da se zadrže na onome što se zove spin.

"Prethodnih dana lagala je prvenstveno BN televizija, koja bezočno laže i spekuliše, prenoseći određene portale i pravdajući se na taj način nekom slobodom medija", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci, istakavši da je BN televizija apsolutno izgubila bilo kakave kriterijume objektivnog, realnog i poštenog informisanja.

Dodik kaže da su lagali i o navodnom istraživanju agencije IPSOS o podršci predsjedničkim kandidatima, koje je i ta agencija demantovala.

"Pokušavaju da slažu u svakoj situaciji i da naprave kompletnu laž, tako su to učinili i u slučaju narodnog zbora u Moštanici i Kočićevog zbora u Stričićima", napomenuo je Dodik.

Dodik je rekao da je kandidat SDS-a za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić bio na Kočićevom zboru, na istom mjestu gdje i on. "Ako Tadić ima obraza da kaže da je ta laž istina, onda je nevjerovatno čime se sve ljudi služe", zaključio je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije