BiH

Špirić: Ako im damo Veliki Žep, uzeće i sve drugo

Špirić: Ako im damo Veliki Žep, uzeće i sve drugo
Foto: Ilustracija | Špirić: Ako im damo Veliki Žep, uzeće i sve drugo

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je da su na Velikom Žepu kreirane sve pobjede Srba u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu, te da je zato pitanje Velikog Žepa više od imovine.

"Kada im uzmete Veliki Žep, uzeli ste im ponos i definitivno ih ponizili. Ako sami pristanemo na to, uzeće i sve druge lokacije. Jesmo li slijepi putnici na brodu kada je riječ o putu u EU i NATO? Smijemo li imati stav i o čemu? Naš krik mora biti mnogo snažniji, obrnuto proporcionalno, našoj veličini", istakao je Špirić, koji je i poslanik u Predstavničkom domu parlamenta BiH. 

On je za portal "Princip" rekao da je "cilj kreatora naše budućnosti iz vana i izdajnika iznutra ostaviti predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika samog". 

"Na sreću, prevarili su se. Milorad Dodik je lider sa najvećom podrškom naroda. Ovi koji mu nisu ni do koljena pozivaju međunarodne tabadžije da se obračunaju sa Dodikom i njemu najbližim ljudima zloupotrebljavajući pravosudne institucije, čije je mozak van BiH. Za razliku od njih mi smo spremni na 'žrtvu' radi budućnosti Republike Srpske. Izbori će dati konačan odgovor", zaključio je Špirić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije