BiH

Špirić: Samo srpski neprijatelji mogu u istu rečenicu staviti Holokaust i Srpsku

Špirić: Samo srpski neprijatelji mogu u istu rečenicu staviti Holokaust i Srpsku
Foto: N.N. | Špirić: Samo srpski neprijatelji mogu u istu rečenicu staviti Holokaust i Srpsku

SARAJEVO - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je danas da samo provjereni srpski neprijatelji mogu staviti u istu rečenicu Holokaust i Republiku Srpsku, kako je to u Brčkom uradio kandidat Saveza za promjene za predsjednika Srpske Vukota Govedarica.

Špirić je izjavio Srni da, umjesto što smišljaju slogane u pokušaju da ga spasu ove sramote, iz Saveza za promjene trebaju da se izvine narodu kojem su uvrijedili i pretke i potomke.

"I dok javnost čeka barem izvinjenje, oni su izašli sa predizbornim sloganom žVratiti Srpsku naroduž, zaboravljajući da su narod i Srpska jedno, a ono što bi trebalo vratiti, ili barem pokušati jeste vratiti SDS Srpskoj, ako je to uopšte moguće", rekao je Špirić.

On je naglasio da je, vršeći vlast u Sarajevu u posljednje četiri godine, SDS na čelu Saveza za promjene "prodao dušu đavolu", pa se narod u Republici Srpskoj s pravom pita ako se oni zovu "zora", kako se onda mrak zove.

"Zbog ovakvih izjava i izdajničkog ponašanja Saveza za promjene u Sarajevu Milorad Dodik i Željka Cvijanović pod zastavom Srpske nemaju dostojne protivkandidate na oktobarskim izborima", poručio je Špirić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije