BiH

"Srpska da se oslanja na vlastite resurse"

"Srpska da se oslanja na vlastite resurse"
"Srpska da se oslanja na vlastite resurse"

BANJALUKA - Nosilac liste Stranke pravedne politike za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Dragomir Keserović izjavio je da je će se ova stranka zalagati za prestanak zaduživanja Srpske i za oslanjanje na vlastite resurse.

"Nudimo prestanak zaduživanja i vođenja Republike Srpske u dužničko ropstvo. Potencijali Republike Srpske su veliki", poručio je Keserović na predizbornom skupu u Banjaluci.

On je naveo da će se Stranka pravedne politike zalagati za društvo jednakih šansi, za nova radna mjesta, da svi imaju iste uslove za zaposlenje, a ne da konkursi budu namješteni.

Keserović je istakao da se Srpska mora vratiti realnom sektoru, obnavljanju privrede, te prekinuti tendenciju odlaska mladih iz Republike Srpske.

On je rekao da su postojeće političke elite koje se dvije decenije smjenjuju na vlasti uvele Srpsku u teško stanje, te poručio da Stranka pravedne politike ima ljude koji nisu opterećeni "hipotekama prošlosti", niti korupciono-kriminalnim aferama, već imaju moralni i profesionalni kredibilitet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije