BiH

Šta su pitali američku ambasadorku: Možete li pojesti veliku porciju ćevapa

Šta su pitali američku ambasadorku: Možete li pojesti veliku porciju ćevapa
Šta su pitali američku ambasadorku: Možete li pojesti veliku porciju ćevapa

SARAJEVO - Ambasadorka SAD u BiH Morin Kormak juče je na fejsbuk stranici ambasade odgovarala na pitanja građana, a veoma je zanimljivo kakva su joj sve pitanja postavljali, od političkih do ličnih i rekreativnih.

Građani su američku ambasadorki postavljali veliki broj pitanja o dobijanju vize za SAD, kao i o unutrašnjim odnosima u BiH. Neki od njih pitali su potpuno bizarne stvari.

Jedno pitanja tako je bilo: Draga ambasadorice, šta radite kada ništa ne radite i da li možete "balansirati somun bez barem 4 kifle" i pojesti veliku porciju ćevapa?

Kormakova je odgovorila i na to pitanje: "Prije svega, jako volim ćevape, posebno sa kajmakom - ali, nisam sigurna da li bih baš mogla pojesti veliku porciju ćevapa. A kad ne radim - e tad čitam, sviram klavir i volim da šetam sa svojim psom divnim planinama u blizini Sarajeva."

Jedno pitanje glasilo je: Da li vam je dosadno u BiH i smaraju li vas ovi naši političari koji kao da su izašli iz neke američke parodije na zombi temu?

"Nikada mi nije dosadno u BiH! Poslu nema kraja i jako je važan. SAD već 20 godina podržavaju BiH i naša predanost napretku u zemlji i dalje je snažna. Mada bih željela odgovoriti direktno da drugi dio pitanja, kao diplomatkinja, ja to ne mogu!", odgovorila je ambasadorka.

Jedan građanin rekao je da je povratnik u mjesto Mičivode Opština Sokolac i da traži pomoć da riješe problem vode.

Veliki broj pitanje odnosio se na dobijanje američke vize, pa je jadan učesnik razgovora napisao: "Pozdrav, ja bih upitao poštovanu ambasadoricu kako se mogu iseliti iz BiH u Ameriku pošto mi ovaj mentalitet naroda nikako ne odgovara. Radio bi bilo kakav posao. Imam ženu i dvoje djece..."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije