BiH

Stevandić: Borenović iznio gomilu laži

Stevandić: Borenović iznio gomilu laži
Foto: N.N. | Stevandić: Borenović iznio gomilu laži

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je da je predsjednik Anketnog odbora Branislav Borenović u završnoj riječi o izvještaju o stradanju Davida Dragičevića iznio gomilu lažu, jer niko nije zabranio da grupa "Pravda za Davida" ima predstavnike u tom tijelu.

Stevandić je podsjetio da je bilo primjedaba što je u radu Odbora učestvovalo i lice koje je optuženo za pokušaj ubistva.

"Riječ je o najprljavijoj kampanji i podmetanju gdje se neko ne libi da potpisuje imena poslanika i objavljuje laži na društvenim mrežama u njihovo ime s ciljem targetiranja političkih protivnika, među kojima je i premijer Srpske Željka Cvijanović", rekao je novinarma Stevandić.

On je istakao da se želi stvoriti atmosfera laži i podjela, što nikome ne služi na čast.

"Ukoliko postoji odluka tužilaštva, ovo danas je sve bio bespredmetno. Nadam se da će veoma brzo biti razobličeno ko sve želi izazvati krizu i ovo zaslužuje, ne smo osudu, nego i institucionalno reagovanje", kaže Stevandić.

Šef Kluba poslnika DNS-a u Narodnoj skupštini Spomenka Stevanović ogradila se od komentara na BN portalu koji je potpisan njenim imenom, a u kome se navodi "da je u Davidovom ubistvu učestvovao sin premijera Srpske Željke Cvijanović i da Klub poslanika DNS-a neće više prikrivati ubistvo".

"Ovo nisam napisala, niti mislim tako, a mediji profesionalnije treba da rade", rekla je Stevanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije