BiH

Stevandić: Za ostanak mladih i bolju pronatalitenu politiku

Stevandić: Za ostanak mladih i bolju pronatalitenu politiku
Foto: Srna | Stevandić: Za ostanak mladih i bolju pronatalitenu politiku

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da se Ujedinjena Srpska zalaže za ostanak mladih na ovim prostorima i za bolju pronatalitenu politiku u Srpskoj i da je s tim ciljem danas donirala igralište djeci banjalučkog naselja Kumsale.

"Proći će i predizborne kampanje i izbori, plakati i bilbordi, ali ovo igralište će ostati kao naš poklon djeci u slavu naše pronatalitetne politike i pokušaja da zadržimo što više mladih kvalitetnim političkim i ekonomskim platformama“, rekao je Stevandić Srni.

On je nakon tribine Ujedinjene Srpske u naselju Kumsale istakao da se Ujedinjena Srpska zalaže za čvrstu politiku u Sarajevu, učešće Srba u zajedničkim organima, Savjetu ministara i parlamentu BiH, koji će sarađivati sa Republikom Srpskom, a ne biti protiv nje, te omogućiti četiri godine razvoja, a ne svađa.

"Cilj nam je bolja ekonomska politika, bolji prioriteti, razvoj poljoprivrede i realnog sektora, te što više novih tehnologija, kao i što više novorođenih u Republici Srpskoj", rekao je Stevandić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije