BiH

Tadić: Podrška građana za promjenu stanja

Tadić: Podrška građana za promjenu stanja
Tadić: Podrška građana za promjenu stanja

VIŠEGRAD- Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić poručio je večeras u Višegradu da ovaj savez ima veliku podrška građana i da zbog toga stanje u Srpskoj mora biti promijenjeno.

"Podrška nam mnogo znači, jer iza nas nema centara moći koji žele da unište narod. Utoliko je naša odgovornost veća, jer smo poveli narod na snazi ideje da se može živjeti pošteno i odgovorno", rekao je Tadić na predizbornom skupu SDS-a, PUP-a i SRS Republike Srpske.

Tadić je naglasio da se u Republici Srpskoj stanje mora promijeniti, ističući pritom tešku situaciju u kojoj se nalaze penzioneri, borci, ratni vojni invalidi.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić istakao je da ova stranka želi da vrati nadu građanima Republike Srpske da se može živjeti od svog rada.

"Nova vlast treba da nađe načine kako da se dođe do nove proizvodnje i da se pokrenu preduzeća koja su ugašena", poručio je Bosić.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je na večerašnjem skupu da je siguran u izbornu pobjedu SDS-a i njegovih koalicionih partnera.

"Republici Srpskoj je potrebno dostojanstvo, a to je spremio Savez za promjene i kandidat za predsjednika Srpske Ognjen Tadić", zaključio je Govedarica.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miroslav Kojić kaže da Srpska "živi u mraku" i da su joj potrebne promjene.

"Nije lako živjeti u Republici Srpskoj, jer su ljudima oteta stečena prava, a ljudi su izgubili vjeru i nadu u bolji život", istakao je Kojić i pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za promjene.

Predizbornom skupu Saveza za promjene prisustvovali su članovi i simpatizeri, kandidati i aktivisti koalicionih partnera iz ove regije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije