BiH

Tadić: Promjenom vlasti došlo do pozitivnih promjena

Tadić: Promjenom vlasti došlo do pozitivnih promjena
Tadić: Promjenom vlasti došlo do pozitivnih promjena

PRNJAVOR - Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić ocijenio je danas da su stanovnici opštine Prnjavor ispravno odlučili kada su 2012. godine podržali SDS i partnere ove stranke, te izrazio nadu da će isto učiniti i na predstojećim oktobarskim izborima.

"Ispravna odluka biće izbor ljudi koji će u Republici Srpskoj uraditi ono što je urađeno u opštini Prnjavor, a to je sanacija stanja, vraćanje dugova, prekid korupcije i ulaganje svake konvertibilne marke u privredni razvoj i uređenje infrastrukture, tako da ona pogoduje boljem životu svih građana", rekao je Tadić u Prnjavoru, gdje je razgovarao sa načelnikom ove opštine Sinišom Gatarićem.

Tadić je nakon sastanka sa načelnikom ove opštine posjetio Dom zdravlja, gdje su danas počeli radovi na uređenju dvorišta.

On je tom prilikom naglasio da je opštinska vlast uspjela da riješi problem deficita u budžetu, te da "život u Prnjavoru ne stoji, niti stoji razvoj ove opštine, što govori i primjer Doma zdravlja".

"Ovo govori da ukoliko začepimo sve rupe kroz koje je novac curio, kao što je urađeno u opštini Prnjavor, svaka lokalna zajednica, ali i Republika Srpska, mogu da nađu dovoljne prihode za ulaganja gdje je to zaista potrebno", rekao je Tadić.

Gatarić kaže da očekuje da će radovi na uređenju Doma zdravlja u potpunosti biti završeni u narednih dvadesetak dana.

Tadić je sa Gatarićem danas posjetio i mjesto radova na proširenju Dječijeg vrtića u Prnjavoru i novog objekta Osnovne škole "Branko Ćopić", kao i rekonstruisani objekat vrtića u Donjoj Ilovi.

On je prisustvovao i otvaranju lokalnog puta u Gornjim Vijačanima, te položio vijenac na spomen-obilježje poginulim borcima Vojske

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije