BiH

Tadić: Vratiti povjerenje u institucije Srpske

Tadić: Vratiti povjerenje u institucije Srpske
Tadić: Vratiti povjerenje u institucije Srpske

BANJALUKA - Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić izjavio je danas u Banjaluci da je prioritet ovog saveza vraćanje povjerenja građana u institucije Srpske.

"U prvi plan stavljamo interes običnog čovjeka, a ne političkih elita. Želimo riješiti probleme u obrazovnom sistemu, povećati broj zaposlenih i poboljšati ukupni standard u Srpskoj", rekao je Tadić u razgovoru sa građanima banjalučke Mjesne zajednice Starčevica.

On smatra da su potrebne promjene kojima će se zaustaviti propadanje Republike Srpske.

"Savez za promjene je politički predstavnik svih građana. Promjene koje mi nosimo se veoma razlikuju od sadašnjeg načina života u Republici Srpskoj", kaže Tadić.

On je istakao da je predstavnicima Saveza za promjene izuzetno važno da u razgovoru sa građanima saznaju da li je politika koju kreira ovaj savez zaista najbolja za Republiku Srpsku.

Komentarišući posjetu rukovodstva Republike Srpske Rusiji, Tadić je rekao da je izuzetno važno da Srpska ima što više prijatelja u svijetu.

"Pozdravljam svaki suret bilo kojeg zvaničnika iz Republike Srpske sa zvaničnicima iz svijeta koji nosi dobrobit narodu i podršku Srpskoj. Ta podrška će biti neuporedivo veća kada dođe do promjene vlasti u Republici Srpskoj", dodao je Tadić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije