BiH

Tribina SNSD-a u banjalučkom naselju Ada

Tribina SNSD-a u banjalučkom naselju Ada
Tribina SNSD-a u banjalučkom naselju Ada

BANJALUKA - Cilj SNSD-a je da u Srpskoj zadrži postojeću političku stabilnost, a da u ekonomskoj sferi uradi mnoge neophodne reforme i poboljšanja da bi se prevazišla ekonomska kriza.

Izjavio je to na današnjoj tribini SNSD-a u banjalučkom naselju Ada nosilac liste ove stranke za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici tri Igor Radojičić.

-  SNSD je u proteklim godinama uradio dosta za mještane ove mjesne zajednice. SNSD i njeni članovi bili su sa narodom i u najtežim vremenima ekonomske krize i kada su stanovnike ovog područja zadesile katastrofalne poplave – istakao je Radojičić. Naglasio je da građani treba da daju svoj glas SNSD-u, jer je on najjača politička struktura i partija koja može da nosi krupne odluke.

- To je partija koja obezbjeđuje jedinstvo u RS. RS treba čvrsta vlada i vlast nakon izbora a ne posvađana koalicija deset partija - naglasio je Radojičić.

Nosilac liste SNSD-a za Parlament BiH u izbornoj jedinici jedan Nikola Špirić poručio je da je ovo treća kampanja koja SNSD vodi ka pobjedi na svim nivoima, a  prvenstveno za mjesta predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH iz Srpske.

- Mislim da će to biti jedna veličanstvena pobjeda za ove funkcije i da ćemo imati parlamentarnu većinu u okviru NSRS i većinu u okviru Predstavničkog doma Parlamenta BiH što se tiče srpskih poslanika - rekao je Špirić. On je biračima poručio da je veoma bitno obezbijediti političku stabilnost, bez koje nema nni razvoja ni investicija.

Kada je u pitanju nivo BiH, Špirić je istakao da se tamo ide sa najboljim iz SNSD-a i sa sloganom “RS prije svega, a BiH dokle treba”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije