BiH

U Petrovu uklonjeni plakati SNSD-a

U Petrovu uklonjeni plakati SNSD-a
U Petrovu uklonjeni plakati SNSD-a

PETROVO - Radnici Javnog komunalnog preduzeća "Voda" iz Petrova jutros su uklonili plakate Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ koje su bile postavljene na metalnim panoima iznad puta Porječina-Miričina i u naselju Porječina.

U lokalnom SNSD kažu da su juče u Porječini poskidani plakati ove političke partije koji su se nalazile i na drugim mjestima.

Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković juče je zaključkom zabranio "postavljanje natpisa, plakata i reklama na elektronske i telefonske kablove koji se nalaze u putnom pojasu radi bezbjednosti saobraćaja na svim lokalnim kategorisanim i nekategorisanim putevima, te ulicama na prostoru opštine Petrovo".

U okalnom izbornom štabu SNSD u Petrovu Srni je rečeno da su predizborni reklamni materijali poskidani samo SNSD-u, dok su drugih partija, posebno SDS-a, ostali na svojim mjestima.

U SNSD kažu da je reakcija načelnika Petkovića uslijedila tek kada su iznad puta postavljeni plakati SNSD i da on nije reagovao dok plakati na taj način nisu postavljeni u Mjesnoj zajednici Porječina, koja je, kako kažu u SNSD-u, "bastion SDS-a koji ne trpi poštenu predizbornu utakmicu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije