BiH

U naredenom periodu projekti vrijedni 220 miliona KM

U naredenom periodu projekti vrijedni 220 miliona KM
U naredenom periodu projekti vrijedni 220 miliona KM

BANJAUKA - Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica Srpske realizovaće u narednom periodu projekte u vrijednosti većoj od 220 miliona KM za trajno rješavanje problema više od 5.000 porodica izbjegličko–raseljeničke kategorije, rečeno je na sastanku resornog ministra Davora Čordaša i predstavnika Asocijacije udruženja izbjeglica i raseljenih lica i povratnika Srpske.

Čordaš je upoznao predstavnike Asocijacije o načinu ostvarivanja prava izbjeglica, raseljenih lica i povratnika, ističući posebno programe i projekte koji trebaju biti realizovani u narednom periodu, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Predstavnici Asocijacije izrazili su spremnost da pruže konkretnu pomoć prilikom realizacije projekata koji su u toku, i naveli da udruženja nisu u mogućnosti da realizuju svoje aktivnosti bez pomoći Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica, te da je dosadašnja saradnja bila na zavidnom nivou.

Dogovoreno je da se tokom marta i aprila nastavi sa razgovorima predstavnika Asocijacije sa predstavnicima Ministarstva o temama koje su bile predmet današnjeg sastanka.

Na sastanku su učestvovali i pomoćnici ministra Drago Vuleta i Nenad Đokić, te predstavnici Asocijacije Ignjat Simić, Nikola Puzigaća, Dušan Stevanović i Vojislav Milišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije