BiH

Umičević: Birati domaćine, ljude od reda i rada

Umičević: Birati domaćine, ljude od reda i rada
Foto: N.N. | Umičević: Birati domaćine, ljude od reda i rada

BANJALUKA - Kandidat SNSD-a za poslanika u parlamentu BiH iz Izborne jedinice jedan Marinko Umičević poručio je glasačima da na predstojećim izborima biraju domaćine, ljude od reda i rada.

Umičević je rekao da će, ukoliko dobije podršku građana, njihov glas dostojanstveno predstavljati u BiH, te dodao da će njegove teme biti privreda, sport i kultura.

On je naglasio da je, prisustvujući predizbornim tribinama, shvatio da srpski narod "zna da odvoji žito od kukolja".

Prema njegovim riječima, mladi kandidati obećavaju šta će uraditi ukoliko budu izabrani "iako nisu zasadili ni glavicu luka", kao i oni stariji "koji su čitav život u opoziciji, a znaju da neće doći na vlast".

"Pojedini koalicioni partneri SNSD-a kao da su pali sa nebesa i kao da nisu u vlasti pa kažu da neće ni lijevo ni desno, hoće centar, te govore o poštenju koje bi trebalo da se podrazumijeva", rekao je Umičević u pisanoj izjavi i dodao da mu je sve to zabavno, ali i neodgovorno.

Umičević smatra da je predizborna kampanja od mjesec dana preduga te naglasio da se rezultati izbora čekaju mjesec dana "što je čudno, kao i sve u ovoj državi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije