BiH

Vasić: Probleme građana prioritetno rješavati

ZVORNIK - Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice 7 Dragomir Vasić rekao je da će u predizbornoj kampanji posjetiti sve opštine u izbornoj jedinici, razgovarati sa građanima, sagledati njihove probleme, poređati prioritete i tražiti rješenja putem zakonske regulative u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

"Trudiću se da konstruktivnim prijedlozima u Narodnoj skupštini Republike Srpske predlažem zakonska rješenja koja odgovarju građanima na terenu i zakone koji se mogu poštovati i sprovoditi", rekao je Vasić danas u Zvorniku, gdje je sa kandidatima ove stranke dijelio propagandni materijal građanima.

Vasić je rekao da će u oktobu sigurno doći do promjene vlasti u Republici Srpskoj.

"Poručujem građanima Zvornika da budu dio tih promjena i da daju punu podršku Savezu za promjene", dodao je Vasić.

Kandidad SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Silvana Petković pozvala je građane da se priključe Savezu za promjene.

Ona je naglasila da će se zalagati za stvaranje pravne države putem korjenitih reformi u svim segmentima društva, za oporavak i napredovanje privrede, kao i stvaranje uslova za nova radna mjesta.

Kandidat SDS-a za poslanika u parlamentu BiH Dobrica Kucalović rekao je da SDS cijeni mlade ljude, a dokaz za to je i njegova kandidatura, kao i kandidatura mladih djevojaka Silvane Petković i Biljane Rakić za poslanike u Narpodnoj skupštini Republike Srpske.

"Jasno kažemo - mladi ljudi treba da biraju Ognjena Tadića za predsjednika Republike Srpske, koji predvodi generaciju mladih idealista u borbi za bolji život u Republici Srpskoj", rekao je Kucalović.

On je pozvao sve da se okupe i da zajedničkim snagama donesu promjene kako bi imali uslove za normalan život, za osnivanje porodica, što je najvažniji cilj Republike Srpske i srpskog naroda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije