BiH

Višković: Gdje prestaje razum počinje BiH

Višković: Gdje prestaje razum počinje BiH
Foto: Ilustracija | Višković: Gdje prestaje razum počinje BiH
Srna

JEZERO - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da je suvišno komentarisati ponašanje onih koji su na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu zviždali predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, jer, kako je ocijenio, "gdje prestaje razum počinje BiH".

Višković je istakao da ovakav gaf govori sam za sebe i suvišno ga je komentarisati.

"Mislio sam da je EJOF dobra prilika za BiH da se pokaže da mogu biti realizovani zajednički projekti i afirmisani svi naši potencijali, ali, nažalost, izgleda da smo dovoljni sami sebi", rekao je Višković novinarima u Jezeru.

Komentarišući najavu formiranja nacionalnog programa demografske obnove Republike Srpske, Višković je rekao da će ga Vlada Srpske podržati. 

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 6

Struka001

Viškoviću pokušaj naći rješenje za povećanje plata, smanjenje poreskih opterećenja, rast privrede, smanjenje korupcije, rast BDP-a, smanjenje sive ekonomije, povećanje konkurentnosti, smanjenje uzimanja MMF kredita, .... itd. Pitaj manjaču slavnu, on se razumije u ekonomiju i sigurno zna. Pa neka ti pokaže.

ManjacaSlavna

Struka001 - BojanBL - Hajrudin nemoj se udaviti u norveškom moru ahahahaha

ManjacaSlavna

Nisam čuo da smo mi izviždali nekog baliju ! Ovo je samo znak da će nam talibani pomoći opet ali ovaj put da se potpuno odvojimo od pokojne bih VIŠKOVIĆU TO JE UVIJEK BILO TAKO u youtube ukucati ovo I JOSIP PEJAKOVIĆ JE PODRŽAO NOVINARE: OVO NIKADA NEĆE BITI DRŽAVA (28 08 2018) Putin GoranB i dr su bolesna stokica da im je loše ne bi 24 sata dnevno bili na ovom portalu a Struka001 je BojanBL koji je kao biva otišao u Norvešku na rad ali se opet javlja pod druggim nikom ako laže koza ne laže rog BojaneBL - Struka000

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije