BiH

Višković: Neki centri moći možda manipulišu smrću Davida Dragičevića

Višković: Neki centri moći možda manipulišu smrću Davida Dragičevića
Foto: Jelena Đurđević | Višković: Neki centri moći možda manipulišu smrću Davida Dragičevića

BANJALUKA - Odugovlačenje Tužilaštva da donese naredbu o sprovođenju istrage u smrti Davida Dragičevića možda govori o tome da su neki centri moći manipulisali cijelim slučajem, rekao je Radovan Višković, predsjednik Kluba poslanika SNSD-a.

"Da li je bilo neke druge pozadine pokazaće vrijeme. Jasno je da se ova naredba mogla donijeti nakon tri a ne 103 dana", rekao je Višković, i dodao da upućuje saučešće porodici Davida Dragičevića i da želi da se ovaj slučaj razriješi.

Rekao je da poslanici njegovog kluba nisu mogli da podrže zaključke Anketnog odbora jer je odbor, kako je rekao, izašao van svojih ustavnih ovlaštenja i preuzeo ulogu tužilaštva, ali da SNSD, kako je rekao, nema ništa da krije.

"Sve što smo znali prvih dana znamo i danas. Navedeno je tih zadnjih deset do 15 spornih metara do rijeke i tačno vrijeme koje je navedeno. Konačno sad možemo da se posvetimo tim zadnjih desetak metara i nadam se i vjerujem da će Tužilaštvo konačno saznati istinu. A sve medijske, tviterske i blogerske spekulacije padaju u vodu", rekao je Višković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije