BiH

Vučurević: Očekivan prelazak u SNSD

Vučurević: Očekivan prelazak u SNSD
Vučurević: Očekivan prelazak u SNSD

TREBINJE - Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Trebinje Slavko Vučurević rekao je da je prelazak sada već bivšeg člana PDP-a Milenka Krunića u SNSD očekivan potez i da nije nikakvo iznenađenje.

Vučurević je rekao da istup Krunića nije iznenađenje i da su to očekivali duže vrijeme. "On je promijenio više partija i radio samo u svom interesu", rekao je Vučurević na konferenciji za novinare u Trebinju.

On tvrdi da je Krunić tražio da njegova revizorska kuća vrši reviziju svih gradskih ustanova i da mu se sin zaposli.

"Na početku mandata jasno sam rekao da neću dozvoliti nikakve ucjene i pri tome sam ostao", kaže Vučurević, koji je gradonačelnik Trebinja, dodavši da je "Krunić preko PDP-a postao direktor Telekoma, dobio otpremninu od 75.000 KM i posao u Gradskoj upravi".

On je naveo da nije znao za prelazak Krunića i načelnika Odjeljenja za finansije u Gradskoj upravi Zdravka Pramenka u SNSD, niti su oni to nagovještavali.

"Juče ujutru kada sam krenuo u Banjaluku pružili smo ruku jedan drugom i pozdravili se. Kada sam bio u Jajcu neko od novinara me je nazvao i pitao za komentar. Tako sam i saznao za transfer mojih saradnika", rekao je Vučurević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije