• Mašinskim uljem na kancelariju SNSD-a

  Mašinskim uljem na kancelariju SNSD-a

  Vesna Duka - 18.09.2014 21:00

  TREBINJE - Ulazni prostor i cjelokupan fasadni dio kancelarija Gradskog odbora SNSD-a koji je u staklu, a koji izlazi na Svetosavsku ulicu u centru Trebinja osvanuo je jutros poliven mašinskim uljem, koje se potom razlilo i po trotoaru.

 • Zapošljavanje prioritet SPP-a

  Zapošljavanje prioritet SPP-a

  Žana Božić Gauk - 18.09.2014 20:53

  BIJELJINA - Zapošljavanje, socijalna stabilnost, razvoj tržišne privrede, mir i opšta sigurnost te izlazak iz političke, ekonomske i socijalne krize nisu samo predizborna obećanja, već ozbiljni zadaci koje Stranka pravedne politike može i želi da riješi, poručio Dragomir Jovičić, predsjednik SPP-a.

 • Dragan Čović: Samo jedinstvom možemo postići naš konačni cilj

  Dragan Čović: Samo jedinstvom možemo postići naš konačni cilj

  Fena - 18.09.2014 20:18

  GLAMOČ - Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH i kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, Dragan Čović s delegacijom HDZ-a i HNS-a BiH boravio je danas u Glamoču.

 • Aćimović: Budućnost pripada socijalistima

  Aćimović: Budućnost pripada socijalistima

  Srna - 18.09.2014 20:08

  ZVORNIK - Nosilac liste Socijalističke partije za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam Budimir Aćimović rekao je večeras u Zvorniku da prošlost pripada SDS-u, sadašnjost SNSD-u, dok će budućnost pripadati Socijalističkoj partiji, zajedno sa građanima kojima pruža ruku.

 • Lagumdžija: Djeliteljima i nacionalistima stvari će krenuti nizbrdo

  Lagumdžija: Djeliteljima i nacionalistima stvari će krenuti nizbrdo

  Srna - 18.09.2014 20:06

  PRIJEDOR - Predsjednik SDP BiH Zlatko Lagumdžija izjavio je danas da predstojeći izbori predstavljaju izbor između dvije potpuno različite vizije budućnosti BiH, te da to nisu izbori za SDP BiH ili neku drugu političku stranku, zbog čega je važno da se BiH ujedini i da se ujedini u regionu.

 • Jovičić: Među građanima najviše nezadovoljnih

  Jovičić: Među građanima najviše nezadovoljnih

  Dragan Sladojević - 18.09.2014 19:51

  BANJALUKA - Dragomir Jovičić, lider Stranke pravedne politike (SPP) i kandidat za predsjednika Republike Srpske, poručio je danas na predizbornom skupu u Glamočanima da je potrebno da građani izađu na izbore budući da ih je dosta nezadovoljnih a sada imaju i za koga da glasaju.

 • Sastanak s Putinom privukao veliku pažnju

  Sastanak s Putinom privukao veliku pažnju

  Dejan Tovilović - 18.09.2014 19:30

  MOSKVA - Sastanak Vladimira Putina, ruskog predsjednika, i Milorada Dodika, predsjednika RS, i Željke Cvijanović, predsjednika Vlade RS, privukao je veliku pažnju medija, kako domaćih tako i onih u regionu i Evropi.

 • Putin podržao Dodika

  Putin podržao Dodika

  Uroš Vukić - 18.09.2014 19:00

  MOSKVA - Vladimir Putin, predsjednik Ruske Federacije, tokom razgovora u Moskvi poželio je Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske, uspjeh na predstojećim opštim izborima u BiH, ističući da mu je poznato da ga podržava znatan broj birača.

 • Spor zbog podjele 168 miliona KM

  Spor zbog podjele 168 miliona KM

  Nihada Hasić - 18.09.2014 19:00

  SARAJEVO - Glavna rasprava po tužbi RTRS podnesenoj protiv BHRT-a i RTV FBiH zbog neprovođenja zakonske odredbe o podjeli novca od marketinških prihoda održana je danas u Sudu BiH.

 • Tadić: Vratiti povjerenje u institucije Srpske

  Tadić: Vratiti povjerenje u institucije Srpske

  Srna - 18.09.2014 18:28

  BANJALUKA - Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić izjavio je danas u Banjaluci da je prioritet ovog saveza vraćanje povjerenja građana u institucije Srpske.

 • Da li škotski referendum utiče na Balkan?

  Da li škotski referendum utiče na Balkan?

  Agencije - 18.09.2014 18:17

  BRISEL - Dok se zvanični Brisel ne izjašnjava po pitanju današnjeg referenduma o nezavisnosti Škotske, iz Evropske unije put Zapadnog Balkana stiže jasna poruka da za EU postoji samo jedinstvena Bosna i Hercegovina.

 • Prihvaćena donacija od 101,1 milion evra

  Prihvaćena donacija od 101,1 milion evra

  Uroš Vukić - 18.09.2014 18:00

  BANJALUKA - Vlada RS prihvatila je donatorska sredstva Razvojne banke Savjeta Evrope u iznosu od 101,1 milion evra, koja će biti utrošena kroz regionalni program stambenog zbrinjavanja.

 • SPP: Više pravde za boračku populaciju

  SPP: Više pravde za boračku populaciju

  Srna - 18.09.2014 17:34

  ZVORNIK - Nosilac liste Stranke pravedne politike /SPP/ za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam Drago Milošević rekao je danas u Zvorniku da će se kao poslanik zalagati za više pravde i bolji život boračke populacije.

 • Obilježeno 19 godina od odbrane zapadnih granica Srpske

  Obilježeno 19 godina od odbrane zapadnih granica Srpske

  Srna - 18.09.2014 16:53

  NOVI GRAD - Vojska Republike Srpske /VRS/, zajedno sa policijskim snagama i narodom, snažno se suprotstavila operaciji Hrvatske vojske u septembru 1995. godine i uspjela da zaustavi i slomi neprijatelja, rekao je danas ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić.

 • Potvrđena optužnica protiv Rešada Mujkića

  Potvrđena optužnica protiv Rešada Mujkića

  Srna - 18.09.2014 16:41

  SARAJEVO - Sud BiH potvrdio je optužnicu protiv Rešada Mujkića, koja ga tereti da je počinio ratni zločin protiv srpskog civilnog stanovništva na području Odžaka.

              10              

Oglasi za posao

Newsletter

Registrujte se na besplatni newsletter.

Svako jutro najvažnije vijesti.

Upišite vašu e-mail adresu:

Delivered by FeedBurner

Mali oglasi

Predajte male oglase putem mobilnog telefona 065 1314! Uputstvo.